Het procedé

WAVE onkruidmachines zijn speciaal ontwikkeld voor onkruidbeheersing in openbare ruimten. De machine behandelt het onkruid met heet water in combinatie met een lage en sensorgestuurde uitstroomdruk. Daardoor kunt u deze onkruidmachines uitstekend inzetten voor het chemievrij bestrijden van onkruid op alle verharde en halfverharde oppervlakken.

Onkruid wordt minder
Het langetermijneffect van de WAVE onkruidmachine is grandioos. Dat komt omdat het hete water diep in de plant doordringt, tot in de wortels. Op den duur groeit er minder onkruid want de WAVE machine dringt het onkruid echt terug. De situatie stabiliseert dus op een beter niveau.

Lastig bereikbare locaties en obstakels in de verharding
Met de handbediende zijsproeiers en handlans komt u eenvoudig in lastig bereikbare locaties zoals langs gevels, tussen hekwerken of in de goot. De wieldruk van de WAVE onkruidmachines (Sensor Serie) is laag, waardoor het zelfs mogelijk is onkruid te bestrijden op schelpen-, grind- en graluxpaden oftewel zogenoemde halfverhardingen.

Veilige werkmethode
Omdat de WAVE onkruidmachine heet water toepast met een standaard van 2 Bar, blijven alle bestratingselementen in perfecte conditie. Dat geldt ook voor waterdoorlatende verhardingen en zelfs voor poreus natuursteen. Hagen zijn volledig veilig; er is geen stofbelasting of brandgevaar. En er kan geen schade optreden aan auto’s, lantaarnpalen en gevels.

Efficiënt waterverbruik
Omdat de WAVE onkruidmachine oppervlaktewater kan filteren en het zo geschikt maakt voor het geavanceerde sensorgestuurde doseersysteem, spaart u duur drinkwater. Bovendien komt er geen ingewikkelde logistiek aan te pas omdat oppervlaktewater eigenlijk overal aanwezig is. Na gebruik vloeit het water onvervuild en volledig terug in de natuur. Hiermee is de cirkel gesloten.

Wilt u meer weten over het huren van de beste onkruidmachine? Neem gerust contact met ons op. Bel 0544 – 48 21 22 of stuur een e-mail.

© 2019 - Huurwave heeft haar website laten maken door Ebbers Media. Huurwave is een onderdeel van Wolterinck b.v.